ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΦΗΚΑΣ

Οι σπουδές του στην σχολή ξεναγών Θεσσαλονίκης, του έδωσαν τη δυνατότητα να ξεναγήσει πολλά πανεπιστήμια, διάφορα προγράμματα ενηλίκων αλλά και θρησκευτικά προγράμματα, καθώς επίσης και προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης, οπως τους Όλιβερ Στόουν, Τζον Μάλκοβιτς, Γουίλεμ Νταφόε κ.α.

Πατήστε enter για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας
Σχεδιασμος ξενάγησης

Δημιουργήστε τη δική σας ξενάγηση ανάλογα με τις επιθυμίες σας! Ενημερώστε μας για τον αριθμό των ημερών που διαθέτετε καθώς και τα μέρη που θα θέλατε να επισκεφθείτε και θα σας στείλουμε άμεσα πληροφορίες για όλα τα διαθέσιμα πακέτα ξεναγήσεων.

Με Πόδια, Αυτοκίνητο ή Λεωφορείο

Θέλετε να περπατήσετε για να αισθανθείτε σαν ντόπιος; Προτιμάτε μήπως την άνεση του αυτοκινήτου ή ενός λεωφορείου ώστε να δείτε περισσότερα αξιοθέατα και να γλυτώσετε χρόνο; Η επιλογή είναι δική σας! Σε κάθε ξενάγηση αναγράφονται οι διαθέσιμοι τρόποι μετακίνησης με το αντίστοιχο εικονίδιο.

33 Θεματικές Ξεναγήσεις

Από τη Ρωμαϊκή Θεσσαλονίκη και τις Εβραϊκές συναγωγές και τα Οθωμανικά Τουρκικά Χαμάμ μέχρι τη βόλτα με ποδήλατο στο θαλάσσιο μέτωπο και τη Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου. Από τον άξονα της Εγνατίας στον άξονα της Αριστοτέλους. 33 θεματικές ξεναγήσεις στη διάθεσή σας.

Εξερευνήστε τις

Γνωρίστε τον ξεναγό σας

Κωνσταντίνος Σφήκας

Η αγάπη του Κωνσταντίνου Σφήκα για τη μυθολογία, την ιστορία και την εκπαίδευση, τον οδηγησαν εκτός της τράπεζας στην οποία δούλευε για 20 χρόνια. Οι σπουδές του στην σχολή ξεναγών Θεσσαλονίκης, στην οποία έγινε καθηγητής αμέσως μετά το πέρας των σπουδών του, του έδωσαν τη δυνατότητα να ξεναγήσει πολλά πανεπιστήμια, διάφορα προγράμματα ενηλίκων αλλά και θρησκευτικά προγράμματα, καθώς επίσης και προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης, οπως τους Όλιβερ Στόουν, Τζον Μάλκοβιτς, Γουίλεμ Νταφόε κ.α.

Η δημιουργία νέων προγραμμάτων είναι μία πρόκληση που πραγματικά τον έλκει και βρήκε μία δυναμική διέξοδο μέσω προγραμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης όπου με μία ομάδα ξεναγών δημιούργησε 14 διαφορετικά city tours.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ
John Malkovich
foldedmap1

Όλα όσα θέλετε να μάθετε

Ο Ντόπιος φίλος σας

Κάθε ξενάγηση συνοδεύεται από ένα πακέτο πληροφοριών σχετικά με τις διακοπές σας στην Ελλάδα. Ρωτήστε τον ξεναγό σας για τα καλύτερα μαγαζιά, τα εστιατόρια με το νοστιμότερο, παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, τα υπόλοιπα αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Featured Tour

ΡΩΜΑΪΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Από το 168 π.Χ. η Θεσσαλονίκη πέρασε στα χέρια των Ρωμαίων και η αρχαιολογική στρωματογραφία μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε τις κρυμμένες γωνιές της πόλης καθώς επίσης να θαυμάσουμε το Γαλεριανό συγκρότημα και τον μεγαλύτερο αρχαιολογικό χώρο της πόλης, την Αγορά.

Περισσότερα

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗ